Storing 24/7 076 - 5933621

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf

Noodzakelijk kwaad?

Het ministerie van veiligheid en justitie geeft aan, dat in 2012 het aantal inbraken wederom met 7% is gestegen. Een goed beveiligingsplan, geeft u niet alleen meer rust, maar kan ook invloed hebben op uw verzekeringspremie. Natuurlijk bent u verzekerd tegen de schade, maar hiermee zijn de gevolgen voor uw organisatie, medewerkers, gasten of patiënten niet weggenomen… Het is dus altijd verstandig een goed plan op te stellen. Met meer dan 25 jaar ervaring begeleiden wij u en uw bedrijf  en zorgen wij, dat het inbraak risico acceptabel is.

Een alarmsysteem op maat

Als Borg gecerticeerd beveiligingsbedrijf,  kijken wij bij de beveiliging van uw bedrijfspand net een stapje verder. Niet alleen detectie door middel van een alarmsysteem is belangrijk, maar ook welke kwaliteit hang en sluitwerk uw pand heeft en de toegankelijkheid van uw terein spelen een belangrijke rol in ons advies. We begeleiden het totale beveiligingsproces, overleggen met instanties en dragen zorg voor de certificering en/of erkenning van uw installatie. Onze monteurs installeren de installatie in overleg, netjes en vakkundig. Daarna onderhouden we uw installatie door regelmatig testen en onderhouden.

Risico analyse

Om tot een goede oplossing te komen, maken wij samen met u een risico analyse. Op basis van deze analyse zal een installatieplan worden geschreven, dat aansluit bij uw bedrijf en uw organisatie.

IP Camera

 

image003