Storing 24/7 076 - 5933621

Data/telecommunicatie:

Databekabelingssystemen:

Binnen uw bedrijfspand heeft u steeds meer te maken met systemen die gebruik maken van databekabeling. Hierbij kunt u denken aan uw computersysteem, maar ook aan camerasystemen, telefoonsystemen, uw pinapparatuur en nog veel meer systemen die nu of in de toekomst hiervan gebruik gaan maken.

Het is dus van belang dat uw databekabeling geschikt is om al deze systemen te ondersteunen. Uw hardware wordt steeds sneller, maar is bekabeling daar ook voor geschikt? Met het bekabelingssysteem van Nexans kunnen wij u optimaal bedienen met de nieuwste technieken. Denk hierbij aan CAT bekabeling, maar ook aan glasvezelbekabeling. Hiermee bent u gegarandeerd van de hoogste snelheid en kan het netwerk gecertificeerd worden inclusief een garantie van 25 jaar. Klik hiernaast op Nexans databekabelingssystemen voor meer informatie.

Nexans

Datacomponenten:

Het goed functioneren van uw datanetwerk hangt niet alleen samen met goede bekabeling. Ook de netwerkcomponenten zoals een switch, router, WIFI-punten en een goede firewall zijn van levensbelang om uw netwerk goed te laten functioneren. Zeker wanneer u meerdere systemen via uw netwerk gaat aansluiten (computers, camera’s, telefonie) moeten deze componenten daar ook voor geschikt zijn. Klik voor meer informatie over deze componenten op Netgear netwerkcomponenten.

Netgear

 

Telecommunicatie:

Wanneer vandaag de dag een telefonieoplossing wordt geleverd, zijn deze vrijwel altijd op basis van IP Technologie. Hierbij kunnen telefoonverbindingen via internet worden gebruikt, maar ook bij u in het pand kan telefonie via uw computernetwerk worden geïnstalleerd. Door gebruik te maken van deze “voice over IP” techniek,  kunt u niet alleen veel kosten besparen, maar bent u ook veel flexibeler. Het maakt immers niet meer uit waar u bent. Als u een goede internetverbinding heeft, kunt u bereikbaar zijn. U kunt kiezen of u zelf investeert in een telefonieoplossing of dat u gebruik gaat maken van een “Hosted” telefonieoplossing, waarbij u maandelijks per werkplek betaald en geen hoge investeringen hoeft te doen.

Unify

 

 

 

 

 

 

image003