Storing 24/7 076 - 5933621

Brandbeveiliging

 

Een adviserende stap verder

Als branddetectiebedrijf mogen wij complete brandmeldsystemen ontwerpen en in bedrijf stellen conform de NEN2535 en NEN2575. Hiervoor houden wij rekening met alle geldende regelgeving, maar ons advies gaat verder dan alleen aan de regels voldoen. Wanneer enkel naar regelgeving gekeken wordt, zullen de kosten voor bijvoorbeeld het bouwkundig aanpassen van uw pand relatief hoog zijn. Installatiebureau Pals B.V. zoekt samen met u naar de meest interessante oplossing, zonder deze regels in de wind te slaan. Vaak zijn er alternatieven mogelijk die wel voldoen aan de regelgeving, maar vele malen goedkoper zijn dan bouwkundige aanpassingen. Uiteindelijk wilt u als ondernemer geen risico lopen!

Programma van eisen

Omdat wij branddetectiebedrijf zijn, kunnen wij voor u een volledig programma van eisen opstellen. Hiervoor hebben wij dan ook overleg met gemeente en brandweer, zodat u niet voor verassingen komt te staan als u een controle krijgt.

Nieuwbouw of bestaande bouw

Wanneer u gaat (ver)bouwen, zullen wij een programma van eisen opstellen voor uw brandbeveiliging, zodat u in de toekomst verzekerd bent van een veilige werkomgeving. Maar ook in een bestaand pand en op bestaande brandmeldsystemen kunnen wij voor u onderhoud of uitbreidingen uitvoeren.

Onderhoud conform NEN2654

Onderhoud aan uw brandbeveiliging mag niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd.  Hiervoor zijn wij NEN2654 gecertificeerd. Met deze certificering mogen wij OP taken, beheerder taken en maandelijkse testen voor u verzorgen.

Persoonlijk

Brandbeveiliging heeft zoals u hierboven heeft kunnen lezen alles te maken met regelgeving. Daarnaast heeft het ook te maken met vertrouwen en persoonlijk contact. Onze adviseurs komen graag persoonlijk kennis maken, zodat we niet alleen vanuit de regelgeving werken, maar vanuit een persoonlijke vertrouwensrelatie met u als klant.

 

image003