AWL Moerdijk is een logistieke dienstverlener met een specialisatie in de centrale opslag van ADR, food en non-food goederen. Vanaf de locatie in Moerdijk met ca. 55.000 m2 nieuwe opslaglocatie wordt de distributie in Europa en export buiten de EU-grenzen gecoördineerd.

De werkzaamheden van Installatiebureau Pals betreffen een logistiek centrum waarbij 2 gebouwen zijn voorzien van een inbraak detectie, toegangscontrole en camera observatie systeem. Dit alles gekoppeld in een boven laag, klant specifiek is hier een dashboard ingericht met de meest gebuikte functies om de bediening zo eenvoudig mogelijk te maken.

Voor deze klant verzorgen wij ook het beheer op afstand, dit wil zeggen dat wij mutaties voor hun uitvoeren zonder ter plaatse te hoeven gaan. Ook in het geval van een storing kunnen wij bekijken wat het probleem is, en in de meeste gevallen de storing op afstand verhelpen als dat niet het geval is hebben wij in ieder geval de juiste componenten bij om de storing op locatie te verhelpen.

Locatie

Moerdijk

Jaar

2019

Werkzaamheden

Gebouwbeveiliging
Inbraakdetectie
Camerabeveiliging