Storing 24/7 076 - 5933621

Ook voor particulieren!

Beveiliging

Helaas komt het steeds vaker voor, inbraak in woningen. Installatiebureau Pals  B.V. levert gecertificeerde alarmsystemen voor uw woning. Omdat het in een woning niet altijd even makkelijk is om bekabeling aan te brengen, is het ook mogelijk om een draadloos alarmsysteem toe te passen, wat toch aan alle voorschriften voldoet. Ook toegangssystemen zoals poort bewaking inclusief intercomsystemen zijn onderdeel van uw beveiliging.

Camera bewaking

Met de huidige stand van techniek, is camera bewaking in uw woning eenvoudig te realiseren. Waar u ook bent, u kunt overal kijken wat er in uw woning gebeurt, zolang u toegang heeft tot internet. Indioend gewenst is het mogelijk, deze beelden op te nemen en later terug te kijken.

Brandbeveiliging

Voor uw woning leveren wij alle soorten rook en brandmelders. Deze kunnen eenvoudig draadloos aangesloten worden, maar ook gekoppeld worden aan de netstroom.  

Telecommunicatie

Installatiebureau Pals B.V. biedt naast complete telefonieoplossingen ook vaste en draadloze telefoontoestellen voor in uw woning.  Deze kunnen aangesloten worden op uw vaste telefonielijn van KPN maar ook op nieuwe Voice over IP technieken.  

image003