Over ons

Over ons

De groei blijft zich voortzetten. Zowel in aantal klanten, vakdisciplines als werkzame personen. Klanten vragen ons steeds meer om “ontzorgt” te worden; om te komen tot de kwalitatief en financieel best passende oplossing afgestemd op de wensen van de klant, de functie en voorwaarden van het gebouw en de van toepassing zijnde voorschriften (wet- en regelgeving). Wij zijn voor de klant de aanspreekpersoon om multidisciplinair (maatwerk) advies te geven, ontwerp te maken, installaties aan te leggen, te onderhouden en inspecties en keuringen uit te voeren. Klanten die wij mogen bedienen variëren van particulier tot groot zakelijk, (semi)overheid en zorginstellingen. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing!

We merken dat klanten steeds meer behoefte hebben om een breder assortiment bij één aanspreekpersoon af te willen nemen (installeren en onderhouden) en het bieden van een landelijke dekking. Dit kunnen wij bieden met onze samenwerkingspartner “Voskamp Groep”. Met meerdere locaties in Nederland richten zij zich op beveiligingstechniek, groot-/vakhandel voor de bouw- en industrie, deurtechniek, aluminium en duurzaam (o.a. laadpalen en zonnepanelen). In 2019 is de samenwerking verder geïntensiveerd doordat Voskamp een financiële deelneming heeft genomen in Installatiebureau Pals BV.
Het voordeel voor de klanten hiervan is dat wij een (erg) breed assortiment kunnen aanbieden (met kennis en ervaring op vele disciplines) en dat voorzien wordt in een landelijke dekking met kortere reisafstand tot gevolg (snellere response tijd bij storingen bijvoorbeeld).
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze website en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor een passende oplossing!

 

Voor meer informatie neem contact met ons op