In de afgelopen jaren heeft Installatiebureau Pals BV uit Hooge Zwaluwe een forse verdere groei doorgemaakt, zowel in aantal klanten, vakdisciplines als werkzame personen.

Wij, Jack Pals en Jesper Mertens, vinden het belangrijk dat zowel de klant- als ook de medewerkerstevredenheid op een hoog niveau blijft. Immers tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. En andersom.

In onze branche zijn de techniek en de toepassingsmogelijkheden continu in ontwikkeling. Om onze klanten optimaal te kunnen adviseren en van dienst te kunnen zijn, vinden wij het belangrijk om voorop te blijven lopen bij de technische mogelijkheden met een team van 35 enthousiaste en deskundige medewerkers.

Doordat ons bedrijf groter is geworden, ontstaat er ruimte voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen en door te groeien naar nieuwe functies en het ondernemerschap. Om onze medewerkers zo lang en zo goed mogelijk bij ons werkzaam te laten blijven, hebben we besloten om hiervoor het project “Duurzaam inzetbare Pals medewerkers” op te starten. Dit project is mede mogelijk gemaakt door Europees Sociaal Fonds.

Het is voor ons noodzakelijk dat Installatiebureau Pals BV de volgende stap in de doorontwikkeling zet. Wij laten ons daarbij begeleiden door een externe deskundige, de heer Jessy van Susteren van New Target Vision bv, die al bekend is met ons bedrijf.

Wij hebben er veel vertrouwen in dat onze duurzaam inzetbare medewerkers zich zo lang, gezond, gemotiveerd en productief mogelijk in blijven zetten voor ons bedrijf en voor de klanten.

 

Project Duurzame inzetbaarheid Pals 2019

Datum : 18 oktober 2019

Voor meer informatie neem contact met ons op