Storing 24/7 076 - 5933621

Nieuwbouwproject Trudo

7 november 2016 | Geplaatst in: Nieuws door palsbv | Geen reacties »

Woningbouwvereniging Trudo uit Eindhoven investeert de komende vijf jaar 430 miljoen euro in nieuwbouw en transformatie. Installatiebureau Pals B.V. werkt al veertien jaar voor Trudo en ook bij de nieuwe projecten gaat Pals B.V. de woningbouwvereniging ondersteunen.

Pals B.V. verzorgt momenteel voor 140 panden van Trudo alle brandmelding, noodverlichting, ontruimingsinstallatie en kleine, bouwkundige aanpassingen. Binnenkort komen er nog vier panden bij waar Pals B.V. de installatie op zich gaat nemen.
Bouwkundige Ad Reijpert geeft vanuit Pals B.V. advies aan Trudo. “Ik geef voor de nieuwbouwprojecten bouwkundig advies waarbij ik let op onder andere brandweer preventie. Er wordt voorlopig nog niet gebouwd, maar wij zijn er vanuit Pals dus wel vanaf het begin af aan al bij betrokken.” Voorheen had Trudo zelf technische mensen in dienst, maar tegenwoordig laten zij alles aan Pals over. “Wij ontzorgen Trudo op technisch gebied”, aldus Ad Reijpert. “Trudo hoeft alleen maar te bellen als er iets niet werkt en dan pakken wij het gelijk op.” De samenwerking tussen Trudo en Pals zorgt ervoor dat er een goede vertrouwensband is ontstaan.

In de komende jaren realiseert Trudo 1984 nieuwe eenheden, waaronder 1756 nieuwe sociale huurwoningen. De overige gebouwen worden bedrijfsruimtes. Trudo wil zich bij de nieuwbouw focussen op duurzaamheid en energiebesparing.