Storing 24/7 076 - 5933621

Proefopstelling Pulseled

31 oktober 2016 | Geplaatst in: Nieuws door palsbv | Geen reacties »

Installatiebureau Pals B.V. heeft met medewerking van WonenBreburg een proefopstelling gemaakt met Pulseled armaturen. Deze nieuwe LED-verlichting is energiebesparend, zorgt voor minder lichtvervuiling en de Pulseled heeft minder onderhoud nodig. Daarnaast biedt de verlichting extra veiligheid.

Aan de Wensel Cobergherstraat in Breda staan twee wooncomplexen. Het eerste complex is voorzien van oude verlichting en het complex ernaast is voorzien van de Pulseled armaturen. ‘s Avonds brandt bij het eerste complex continue sterk licht op de galerijen en in de trappenhuizen. Bij het tweede complex brandt er zwak licht, de lichtsterkte hiervan is instelbaar. Zodra een bewoner door de galerij of het trappenhuis loopt, gaan de armaturen feller branden. Na een instelbare tijd gaat de verlichting weer zwakker branden. Op deze manier weten bewoners wanneer er iemand langsloopt of onaangekondigd voor de deur staat. Als er niemand is, brandt er ook geen onnodig sterk licht.

De Pulseled is dus niet alleen een voordeel voor de portemonnee en het milieu, maar ook voor het gevoel van veiligheid!

Hieronder ziet u de twee wooncomplexen met verlichting. Door met uw muis de streep in het midden te bewegen, kunt u het verschil tussen de twee complexen zien.
(De foto werkt helaas NIET op Internet Explorer versie 11)