Historie

Installatiebureau Pals B.V
Installatiebureau Pals B.V. is opgericht in 1978. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid. Het begon allemaal op een zolderkamer in de Kerkstraat te Wagenberg. Jack Pals, van oorsprong boerenzoon, richtte zich voornamelijk op elektra in de agrarische, veeteelt en pluimveesector.

Juist in deze sector was het destijds een vereiste om bij een storing zo snel mogelijk te handelen. Immers, als er iets kapot ging zorgde dat voor bedorven producten. De storingsdienst werd in het leven geroepen en tot op de dag van vandaag is Installatiebureau Pals B.V. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.


Kerkstraat 1990

 

Na de Kerkstraat
Na de Kerkstraat verhuisde het bedrijf naar de Parallelweg (te Wagenberg). Met ‘slechts’ 5 man in dienst hield Jack de zaak draaiende vanuit zijn kantoor aan huis. Niet veel later bouwde Jack een kantoor achter zijn huis.


Parallelweg 1997

Het bedrijf bleef maar groeien
Het bedrijf bleef maar groeien, en toen een extra unit nog niet genoeg was, besloot Jack in 2007 zijn bedrijf te verhuizen naar de huidige locatie: Thijssenweg 2B te Hooge Zwaluwe.

Thijssenweg 2007

 

Anno 2019
Anno 2019 hebben we ruim 30 man in dienst en daar zijn we super trots op!


Thijssenweg 2019

 

Voor meer informatie neem contact met ons op