Camerabeveiliging

Camera observatiesysteem

Camerabeelden bieden live toezicht en de mogelijkheid om alle beelden 24/7 op te nemen. Hiermee is opsporing van eventuele daders na een incident mogelijk, doordat u concreet bewijs heeft. De aanwezigheid van camera’s vergroot bovendien het veiligheidsgevoel en het schrikt inbrekers af.

Video management systeem
Met een flexibel video management systeem is te bedienen via een desktop, tablet of smartphone. Hiermee kunt u bepaalde secties van het alarm in- en uitschakelen. Bovendien kan het video management systeem alarmen van het inbraakdetectiesysteem ontvangen en bijvoorbeeld een opname starten bij een alarm in een bepaald gebied. De beelden zijn ook zichtbaar te maken bij een PAC (Particuliere Alarm Centrale). Hierdoor kan er passend worden gereageerd op de situatie. Dit gaat altijd samen met de meldkamer waarbij u bent aangesloten.

Advies door Installatiebureau Pals B.V.
Het aanbod van camerasystemen en managementsystemen is zo groot, dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom adviseren wij u over de mogelijkheden die passend zijn bij uw situatie; van een HD camera tot Turn Key IP camerasysteem. Daarnaast bieden wij ook totaaloplossingen.

Voor meer informatie neem contact met ons op