Branddetectie

Brandbeveiliging door Installatiebureau Pals B.V.

Heeft u wel eens stilgestaan bij de gevolgen van een brand? Zelfs een kleine brand kan al veel schade veroorzaken, zowel emotioneel als materieel. Het bouwbesluit, de Arbo-wet en richtlijnen van verzekeraars stellen u verantwoordelijk voor de brandveiligheid binnen uw bedrijf. Daarom is het van belang om preventieve maatregelen te nemen om bij een brand de schade zoveel mogelijk te beperken. Daarmee biedt u een veilig pand voor uw medewerkers en bezoekers. Wij zijn een KIWA erkend branddetectie- en onderhoudsbedrijf. We verzorgen het volledige traject voor realisatie en certificering van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie voor u. Naast de levering en plaatsing van alle noodzakelijke en wettelijk voorgeschreven materialen, voeren onze gekwalificeerde onderhoudsmonteurs de verplichte periodieke controles van uw apparatuur uit.

Noodverlichting door Installatiebureau Pals B.V.

Noodverlichting is een essentieel onderdeel van de beveiliging in uw gebouw, in veel bouwbesluiten is het zelfs verplicht gesteld. Bij stroomuitval of brand met rookontwikkeling is het van belang dat mensen snel, veilig en zonder chaos het pand kunnen verlaten via de (nood)uitgangen. Wij verzorgen het volledige traject voor realisatie van de noodverlichting.

U vindt onze complete brandbeveiliging en noodverlichting onder andere in scholen, zorginstellingen, hotels, bedrijfspanden, winkelcentra en industrie. Onze taken:
– Opstellen van risico-inventarisaties
– Installeren van de brandmeldinstallatie conform NEN 2535
– Verzorgen van periodieke controles
– Her-/certificeren
– Installeren van noodverlichting volgens NEN 1838

Voor meer informatie neem contact met ons op