Installatiebureau Pals BV is opgericht in 1987. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid. Het begon allemaal op een zolderkamer in de Kerkstraat te Wagenberg.

Jack Pals, van oorsprong boerenzoon, richtte zich voornamelijk op elektra in de agrarische, veeteelt en pluimveesector. Juist in deze sector was het destijds een vereiste om bij een storing zo snel mogelijk te handelen. Immers, als er iets kapot ging zorgde dat voor bedorven producten. De storingsdienst werd in het leven geroepen en tot op de dag van vandaag is Installatiebureau Pals BV 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

installatiebureau pals in 1990
Kerkstraat 1990

 

historie pals bv
Thijssenweg 2007

Na de Kerkstraat verhuisde het bedrijf naar de Parallelweg (te Wagenberg). Met ‘slechts’ 5 man in dienst hield Jack de zaak draaiende vanuit zijn kantoor aan huis. Niet veel later bouwde Jack een kantoor achter zijn huis. Het bedrijf bleef maar groeien, en toen een extra unit nog niet genoeg was, besloot Jack in 2007 zijn bedrijf te verhuizen naar de huidige locatie: Thijssenweg 2B te Hooge Zwaluwe.

De groei blijft zich voortzetten. Zowel in aantal klanten, vakdisciplines als werkzame personen. Klanten vragen ons steeds meer om “ontzorgt” te worden; om te komen tot de kwalitatief en financieel best passende oplossing afgestemd op de wensen van de klant, de functie en voorwaarden van het gebouw en de van toepassing zijnde voorschriften (wet- en regelgeving). Wij zijn voor de klant de aanspreekpersoon om multidisciplinair (maatwerk) advies te geven, ontwerp te maken, installaties aan te leggen, te onderhouden en inspecties en keuringen uit te voeren. Klanten die wij mogen bedienen variëren van particulier tot groot zakelijk, (semi)overheid en zorginstellingen. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing!

 

We merken dat klanten steeds meer behoefte hebben om een breder assortiment bij één aanspreekpersoon af te willen nemen (installeren en onderhouden) en het bieden van een landelijke dekking. Dit kunnen wij bieden met onze samenwerkingspartner Voskamp Groep. Met meerdere locaties in Nederland richten zij zich op beveiligingstechniek, groot-/vakhandel voor de bouw- en industrie, deurtechniek, aluminium en duurzaam (o.a. laadpalen en zonnepanelen). In 2019 is de samenwerking verder geïntensiveerd doordat Voskamp een financiële deelneming heeft genomen in Installatiebureau Pals BV.

Het voordeel voor de klanten hiervan is dat wij een (erg) breed assortiment kunnen aanbieden (met kennis en ervaring op vele disciplines) en dat voorzien wordt in een landelijke dekking met kortere reisafstand tot gevolg (snellere response tijd bij storingen bijvoorbeeld).

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze website en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen voor een passende oplossing!

pals bv in 1997Parallelweg 1997

WIJ ZIJN PALS